Oksbøllejren

”De bruger køleren hele tiden – til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Den bliver brugt af ca. 4-500 tørstige medarbejdere om dagen, og den kører upåklageligt.”

– Allan, ISS

Oksbøllejren blev grundlagt i 1929 og er i dag landets største med godt 6.500 hektar. Forsvaret bruger lejren til øvelser og skydning. Fysisk hård træning kræver rigeligt med vand – og det får de ca. 4-500 soldater og ansatte i Oksbøllejren i stride strømme fra en specialdesignet Kuvatek-drikkevandsløsning.

Oksbøllejren har én drikkevandskøler fra Kuvatek, som står i kantinen. Her bliver vandet tappet flittigt under alle dagens måltider:

”De bruger køleren hele tiden – til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Den bliver brugt af ca. 4-500 tørstige medarbejdere om dagen og kører upåklageligt,” fortæller Allan fra ISS, som har service i kantinen.

Oksbøllejren har en specialdesignet drikkevandsløsning fra Kuvatek. I lejren kunne de ikke bruge vores standardhaneophæng, og derfor måtte vi udvikle en ny og skræddersyet løsning.

Vi har specialdesignet tre M2-haneophæng, som hænger på en væg i kantinen, og som alle er koblet til vores store model – DF18 – som står separat. Med en så stor model er der et godt flow.

Oksbøllejren fik deres Kuvatek-vandkøler i 2014. Og siden da har den nemt slukket tørsten for lejrens ca. 4-500 hårdtarbejdende og tørstige soldaterkammerater.

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 1
Antal daglige brugere i alt: ca. 4-500
Første installation: 2014

Forsvaret Logo

Om Oksbøllejren
Oksbøllejren blev grundlagt i 1929 og er i dag landets største med godt 6.500 hektar. Forsvaret bruger lejren til øvelser og skydning.