Tech College Aalborg

”Vi har haft én enkelt vandkøler ud af 19, der var noget galt med – den sendte vi til Kuvatek, og et par dage efter fik vi den tilbage. Vi har altid John i baghånden, og de er gode til at hjælpe os.”

– Lindhardt Christensen, VVS

TECHCOLLEGE Aalborg er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen udbyder bl.a. en række erhvervsuddannelser (EUD) og EUX-uddannelser. Skolen har i alt ca. 3.600 fuldtidselever og ca. 600 ansatte.

TECHCOLLEGE Aalborg har efterhånden alle de variationer, som det er muligt at få fra Kuvatek, fordelt rundt på skolens forskellige adresser.
Skolen har hele 19 vanddispensere fra Kuvatek. De står ude på gangene eller i nærheden af kantiner. De er synlige der, hvor der er ”trafik”:

”Vores drikkevandskølere fra Kuvatek bliver brugt rigtig meget. Det sker sommetider, at der er gået en pakning, og så tropper eleverne troligt op hos mig med det samme for at fortælle, at der er problemer med det kolde vand,” fortæller Lindhardt Christensen, varmemester og VVS-ansvarlig.

Drikkevandskølerne oplever en naturlig spidsbelastning i elevernes pauser. Men kølerne har dobbelthaner, så der er altid to køer på én gang. Det betyder, de ikke skal vente så længe på forfriskningerne.

TECHCOLLEGE Aalborg fik de første Kuvatek-kølere i 2013. De seneste er købt i 2016.

Hvorfor bliver skolen ved med at vælge Kuvatek?

”Før havde vi nogle gulvmodeller fra en anden leverandør. Det var noget lidt mere klejn og spinkelt, og de kunne slet ikke følge med vores forbrug. Vi havde løbende problemer med slangerne i kølerne, og produktet virkede overordnet set ikke gennemprøvet,” fortæller Lindhardt Christensen.

Om de tidligere modeller fortæller Bjarne Bro Pedersen, bygnings- og servicechef på Tech College Aalborg:

”De kølede ikke ordentligt, og hvis der var mange brugere på den, løb den hurtigt tør for kold vand. De var ikke rengøringsvenlige, der var kalkaflejringer, og nogle gange kunne det være svært at blive af med den slimede belægning, der kommer ved vand, der har stået i lang tid. Derfor var eleverne heller ikke glade for at bruge dem, så de stod der bare til ingen verdens nytte.”

Derfor skulle TECHCOLLEGE Aalborg investere i nye kølere – og så spiller økonomien naturligvis en rolle. Bjarne Bro Pedersen fortæller:

”Vi var udmærket klar over, at der var løsninger, der var billigere end Kuvatek, men i vores søgning var det ikke prisen, men driftsikkerhed og holdbarhed, der var førsteprioritet. Vi har efterfølgende hørt fra andre – folkeskoler og gymnasier – og alle siger det samme: Kuvatek holder bare. Vi sætter pris på, at vi ikke hele tiden skal skifte reservedele – og vores elever og ansatte sætter pris på det kolde vand.”

I dag har de kun Kuvatek-modeller. Det er nemmere, for så kan de have alle de forskellige reservedele liggende – de skal ikke have kontakt til to-tre forskellige leverandører.

Lindhardt Christensen har heller ikke så meget at sige om service og vedligeholdelse:

”Jeg har kun positive oplevelser med Kuvatek. Vi har ikke haft noget, vi ikke kunne løse selv. Vi har haft én enkelt maskine ud af 19, der var noget galt med – den sendte vi af sted til Kuvatek, og et par dage efter fik vi den tilbage. Vi har altid John i baghånden, og de er gode til at hjælpe os. Men kølerne kører bare, der er ikke så meget at sige.”

Sagt med Lindhardts ord (og på godt jysk) så er der nogle, der godt vil have en tår vand – og det får de med drikkevandskølerne fra Kuvatek. Og vi kunne ikke have sagt det bedre selv!

Vand i tal

Antal drikkevandskølere i alt: 19
Antal brugere i alt: ca. 4.200
Første installation: 2013

Om TECHCOLLEGE Aalborg

TECHCOLLEGE Aalborg er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen udbyder bl.a. en række erhvervsuddannelser (EUD), EUX-uddannelser samt efter- og videreuddannelse af ledige og ansatte i både det private og det offentlige. Skolen har i alt ca. 3.600 fuldtidselever og ca. 600 ansatte.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.