Silkeborg Business College

”Det er ikke sjovt at drikke vand, der har stået for længe i store plastikdunke. Efter vi fik Kuvatek-kølere, så skal jeg love dig for, at der bliver tappet vand.”

– Ivan Nielsen, bygningschef

Silkeborg Business College har ca. 1.000 elever og udbyder både ungdomsuddannelser og voksenuddannelser. Skolen er fra 1982 og består af et handelsgymnasium (HHX) og en erhvervsuddannelse (Handelsskolen).

Skolen har ni drikkevandskølere fra Kuvatek ude på gangene, så de godt 1.000 elever har nemt ved at snuppe en tår vand i pausen.

”Jeg synes altid, at der står nogen ved de vandkølere og fylder deres flasker. De bliver brugt løbende fra kl. 8 om morgenen til kl. 15 om eftermiddagen, og de kører, lige som de skal” fortæller Ivan Nielsen, bygningschef på skolen.

Størstedelen af kølerne på skolen har dobbelthaner og separate kølere. I personalets frokoststue har de en mindre bordmodel med én hane og indbygget køler koblet på den kolde hane.

Hvorfor valgte Silkeborg Business College Kuvatek tilbage i 2013? Ivan Nielsen fortæller:

”Vi har tidligere haft vandtanke, hvor man opsætter en beholder på hovedet, som man kan tappe fra. Men der stod vandet jo og blev gammelt, og det var ikke koldt på samme måde. Derfor sagde vi dem op,” forklarer Ivan Nielsen.

Silkeborg Business College tog kontakt til os, og vi tog ned for at demonstrere vores kølere. På skolen blev de hurtigt enige om at investere:

”Førhen var der jo et helt arbejde i at rende og skifte plastikdunke, når de blev tomme, og der skulle en montør ud nogle gange. Der var bare mere bøvl. Nu er der ikke noget, vi skal skifte. Der er selvfølgelig pakninger, men i al den tid vi har haft Kuvatek-kølere, har vi skiftet pakninger cirka tre gange – og det er altså siden 2013. Så man kan ikke sige, at det er produkter, der sådan bliver slidt,” forklarer Ivan Nielsen.

Silkeborg Business College oplevede opstartsproblemer med én af kølerne. Men det var ikke noget, der ikke kunne løses:

”En af vores vandkølere ville ikke give vand, fordi den frøs til. Så ringede jeg op til Kuvatek og blev guidet til at dreje på en bestemt knap foroven. Og siden har den ikke været frossen. Det er nemt, at man kan ordne det selv, og at man ikke behøver have montør på. Det sparer vi jo også penge på,” forklarer Ivan Nielsen.

For os – og for Ivan – er det vigtigste imidlertid, at eleverne har adgang til frisk og rent drikkevand.

”Det er ikke sjovt at drikke vand, der har stået for længe i store plastikdunke. Eleverne gad det ikke. Men efter vi har fået Kuvatek-vandkølere, så skal jeg love dig for, at der bliver tappet vand,” slutter Ivan Nielsen.

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 9
Antal brugere i alt: ca. 1.000
Første installation: 2013

Om Silkeborg Business College
Silkeborg Business College har ca. 1.000 elever og udbyder både ungdomsuddannelser og voksenuddannelser. Skolen er fra 1982 og består af et handelsgymnasium (HHX) og en erhvervsuddannelse (Handelsskolen).

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.