Oksbøllejren

”De bruger køleren hele tiden – til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Den bliver brugt af ca. 4-500 tørstige medarbejdere om dagen, og den kører upåklageligt.”

– Allan, ISS

Oksbøllejren blev grundlagt i 1929 og er i dag landets største med godt 6.500 hektar. Forsvaret bruger lejren til øvelser og skydning. Fysisk hård træning kræver rigeligt med vand – og det får de ca. 4-500 soldater og ansatte i Oksbøllejren i stride strømme fra en specialdesignet Kuvatek-drikkevandsløsning.

Oksbøllejren har én drikkevandskøler fra Kuvatek, som står i kantinen. Her bliver vandet tappet flittigt under alle dagens måltider:

”De bruger køleren hele tiden – til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Den bliver brugt af ca. 4-500 tørstige medarbejdere om dagen og kører upåklageligt,” fortæller Allan fra ISS, som har service i kantinen.

Oksbøllejren har en specialdesignet drikkevandsløsning fra Kuvatek. I lejren kunne de ikke bruge vores standardhaneophæng, og derfor måtte vi udvikle en ny og skræddersyet løsning.

Vi har specialdesignet tre M2-haneophæng, som hænger på en væg i kantinen, og som alle er koblet til vores store model – DF18 – som står separat. Med en så stor model er der et godt flow.

Oksbøllejren fik deres Kuvatek-vandkøler i 2014. Og siden da har den nemt slukket tørsten for lejrens ca. 4-500 hårdtarbejdende og tørstige soldaterkammerater.

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 1
Antal daglige brugere i alt: ca. 4-500
Første installation: 2014

Om Oksbøllejren
Oksbøllejren blev grundlagt i 1929 og er i dag landets største med godt 6.500 hektar. Forsvaret bruger lejren til øvelser og skydning.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.