Nyager Skole

”Vandkølerne fra Kuvatek kører, som de skal. Der er lidt almindelig slitage, og de få gange, der er servicebehov, klarer vi det snildt selv. Vi er meget tilfredse med vores vandkølere”

– Jan Karvig, teknisk serviceleder

Nyager Skole har ca. 700 elever og ca. 100 lærere og pædagoger. Og for at kunne holde koncentrationen gennem en lang skoledag så er adgang til frisk og koldt vand helt afgørende. Vand klarer hjernen.

Skolen har seks drikkevandsdispensere fra Kuvatek inden for på gangene ved klasseafsnit, i personalerummet og i SFO, og i alt er der op mod 800 brugere af drikkevandskølerne.

Hvad gjorde de på Nyager Skole før Kuvatek? Jan fortæller:

”Før vi fik drikkevandskølere fra Kuvatek, havde vi helt almindeligt koldt vand i hanen. Men Rødovre Kommune tog en beslutning om at tilbyde folkeskoler i kommunen drikkevandskølere. Vi fik fem fra kommunen i første omgang, og et års tid senere købte vi selv den sjette”.

Den første drikkevandskøler fra Kuvatek fik de i 2007:

”Der er lidt almindelig slitage, men ellers er der ikke rigtig noget service – og det, der er, det klarer vi selv. Vi puster den igennem nede på kompressoren, så der ikke ligger støv, og hvis der er nogle dele, der skal skiftes, så er det også nemt at gøre. Håndtagene kan blive løse, og så skal jeg bare stramme dem. Men bortset fra det kører de bare derudaf!”

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 6
Antal brugere i alt: ca. 800
Første installation: 2007

Om Nyager Skole
Nyager Skole er en af Rødovre Kommunes seks folkeskoler. Skolen har omtrent tre klasser på alle klassetrin fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen har ca. 700 elever og ca. 100 lærere og pædagoger.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.