Islev skole

”Drikkevandskølerne køler, som de skal. Vi er tilfredse, og det fungerer i dagligdagen. Alle bruger dem, og de virker fint – vi får koldt vand, så det er lige, som det skal være”

– Søren Beyer, serviceleder

Islev Skole har ca. 730 elever og ca. 100 ansatte. De ved om nogen, hvor vigtigt det er at klare hjernen med koldt og frisk drikkevand.

Islev Skole fik et tilbud fra Rødovre Kommune om at få tre drikkevandskølere. Skolen har tre modeller med to haner på hver, og de står i hver deres afdeling på gangene på skolen – i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. I alt er der over 800 brugere.

”Alle bruger dem, og de virker fint – vi får koldt vand, så det er lige, som det skal være,” fortæller Søren Beyer, serviceleder på skolen.

Islev Skole fik deres drikkevandskølere fra Kuvatek i 2007. Og service har der ikke rigtig været noget af:

”Jeg skal af og til stramme håndtagene eller en sjælden gang skifte reservedele, for eksempel pakningen i hanen, fordi gummistykket bliver utæt, så det drypper. Det sker nok kun hvert andet år, og ellers fungerer det fint!”

Det eneste problem er, at de tørstige elever nogle gange ikke tapper i flasker eller kopper – men direkte i munden!

”Eleverne kommer drønende forbi og stikker bare hovedet ind under og drikker, og så løber vandet ned ad kinden, ned i opsamlingsbakken, og nogle gange sprøjter det ned på gulvet – men det problem har altid været der.”

Hvis vi i Kuvatek designer en hane, hvor det ikke er muligt for eleverne at få hovedet ind under, så er Søren og Islev Skole de første, vi giver besked! Indtil da hjælper flasker og kopper os med, at det hele ikke sejler!

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 3
Antal brugere i alt: ca. 830
Første installation: 2007

Om Islev Skole
Islev Skole er en folkeskole i Rødovre Kommune med 727 elever fra 0. til 9. klassetrin, 55 lærere, 36 pædagoger m.fl.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.