Herlev hospital

”Med Kuvateks vandkølere har vi mindre bøvl, mindre vedligehold og gladere personale, fordi de har fået iskoldt vand. De fungerer upåklageligt, og alt kører, som det skal!”

– Michael Olsen, VVS-mester

Herlev Hospital er et af landets største med ca. 5.000 ansatte og mange daglige brugere. Det stiller store krav til drikkevandsløsningerne – til at der er koldt og især rent drikkevand.

Hospitalet har fem drikkevandskølere fra Kuvatek til personalet forskellige steder. En stor specialløsning i kantinen med fire taphaner, som bliver besøgt af 5-600 brugere om dagen, og fire andre mindre bordmodeller med en enkelt taphane. Sammenlagt er der over 1.000 ansatte om dagen, der bruger alle fem drikkevandskølere.

Hvorfor lige Kuvatek? Michael Olsen fortæller:

”Vi havde en anden model før fra en anden leverandør, som krævede meget mere vedligeholdelse, og vi havde også lidt bøvl med den. Jeg valgte Kuvatek, fordi det er et holdbart produkt, der ikke kræver så meget vedligehold – og det sparer jeg mandskab og ressourcer på,” fortæller Michael.

Den første drikkevandskøler fra Kuvatek fik de i 2009. Den seneste i 2017.

”Alt kører, som det skal, både de nye og de gamle,” siger Michael Olsen.

Der er ingen ”tørre halse” blandt personalet på Herlev Hospital – de har fået koldt vand som aldrig før.

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 5
Antal daglige brugere i alt: ca. 1.000
Første installation: 2009

Om Herlev Hospital
Herlev Hospital er et af Region Hovedstadens fire akuthospitaler og betjener 425.000 borgere. Hospitalet er et af landets største med ca. 5.000 ansatte, døgnåben akutmodtagelse og en lang række specialafdelinger.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.