Hasseris Gymnasium

På Hasseris Gymnasium i Aalborg er der omkring 850 elever og personale. I 2015 fik Hasseris Gymnasium installeret en DF12 køler med 2 tappehåndtag – vores bedst sælgende vanddispenser til skoler og gymnasier.

Lars Storm Christensen, pedel på Hasseris Gymnasium, fortæller: ”Jeg var på besøg hos Aalborghus Gymnasium, hvor de har tre Kuvatek drikkevandskølere, og jeg var ikke i tvivl om, at det skulle vi også have. Ofte er der et årligt abonnement, der koster en bondegård! Det er ikke tilfældet med Kuvatek, og den er billig i drift.”

Der skulle laves en løsning uden for kantinen i forbindelse med de eksisterende vaske. Køleren blev gemt i væggen, og de gamle vaske kunne genbruges (se billeder af ny og gammel løsning). Det er dog ved den nye løsning, at eleverne står i kø i hvert frikvarter. 

Lars Storm Christensen fortæller: ”Der er fart på i frikvartererne, eleverne står i lange køer, men køleren kan sagtens følge med, der bliver ved med at være iskoldt vand til alle. Den kører upåklageligt.”

”Det er skønt i den her varme, at vi kan få koldt vand. Men det er ikke kun, når det er varmt! Vi vil altid gerne have koldt vand. Det skal vi altid lige nå inden timen starter, og vi står gerne i kø for at få fyldt vandflasken,” siger to elever, imens de fylder deres vandflasker.

Vand i tal

Antal drikkevandskølere i alt: 1

Antal brugere i alt: ca. 850

Første installation: 2015

Om Hasseris Gymnasium

Hasseris Gymnasium har ca. 750 elever fordelt på 27 STX-klasser og 4 IB-klasser og ca. 100 ansatte. Bygningen er fra 1972 og er tegnet af arkitekterne Jacob Blegvad og Henning Jørgensen i modernistisk stil. Skolen fik Aalborg Kommunes pris for godt byggeri.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.