BDO Hirtshals

”Vi havde ingen køler, før vi fik Kuvatek. Der havde vi bare vandhanen. Vi fik Kuvatek til at installere en vandkøler, og det har vi været vældig tilfredse med lige siden.”

– Jens Madsen, registreret revisor

BDO Hirtshals er en del af Nordjyllands største revisions- og rådgivningsvirksomhed. Hirtshals-kontoret har 15 ansatte, hvoraf tre er statsautoriserede revisorer.

BDO Hirtshals havde brug for en mindre vanddispenser til kontorets 15 medarbejdere.

Og hos Kuvatek er arbejdsfilosofien, at ingen opgave – og intet behov og forbrug – er for stort eller for småt. Vi udvikler drikkevandsløsninger til det hele og til alle.

BDO Hirtshals har én enkelt drikkevandskøler fra Kuvatek til at stå. Det er den mindste model – en indbygget DF05’er – som står i et underskab med udtag til en svanehals ved siden af håndvasken. En enkel og elegant løsning, der er særdeles velegnet til et mindre kontorfællesskab:

”Den står i vores bette køkken, og det er os alle sammen, der bruger den,” fortæller Jens Madsen, registreret revisor hos BDO Hirtshals.

På kontoret er det ikke kun de ansatte, men også af og til kunderne, der får gavn af det friske og kolde drikkevand. De mærker alle, hvilken forskel det har gjort, at de har fået rent og frem for alt koldt vand i hanen.

”Vi havde ingen køler, før vi fik Kuvatek. Der havde vi bare vandhanen. Men på kontoret havde vi snakket flere gange om, at vi skulle have en bedre drikkevandsløsning. Vi fik Kuvatek til at installere en vandkøler, og det har vi været vældig tilfredse med lige siden,” fortæller Jens Madsen.

Service og vedligeholdelse er der forsvindende lidt – hvis ikke slet ingenting – af.

”Mig bekendt har vi ikke oplevet nogen som helst former for problemer med den, siden vi fik den. Det er bare et bundsolidt produkt,” slutter Jens Madsen.

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 1
Antal brugere i alt: 15
Første installation: 2015

Om BDO Hirtshals
BDO Hirtshals er en del af Nordjyllands største revisions- og rådgivningsvirksomhed. Hirtshals-kontoret har 15 ansatte, hvoraf tre er statsautoriserede revisorer.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.