Aalborghus Gymnasium

”Vi valgte Kuvatek, fordi vi synes, deres drikkevandsløsning var smart – og robust. Det handler om at få noget robust, når det skal bruges af ca. 1.000 mennesker hver dag.”

– Aase Jensen, økonomichef

vandkoeler_aalborghus_gymnasium

Aalborghus Gymnasium blev grundlagt i 1958 og er et af Region Nordjyllands største gymnasier med ca. 1.100 elever fordelt på 43 klasser og ca. 150 lærere. Med så mange elever er der brug for rent og frisk drikkevand til at klare hovedet gennem de lange og krævende skoledage.

Gymnasiet har tre drikkevandskølere fra Kuvatek, der står ude på gangarealerne. Her er der nemlig bedst adgang til dem for eleverne.

Drikkevandskølerne til Aalborghus er arkitekttegnede: Spildbakken eller vasken er formet som en halvmåne. Den samler vand op under de tre vandautomater, som hver har to haner. Selve kølerne er gemt væk i en krybekælder.

Hvilke drikkevandsløsninger havde Aalborghus før Kuvatek? Aase Jensen, økonomichef på gymnasiet, fortæller:

”Vi havde en vandkøler fra en anden producent før, men den kunne ikke dække vores behov. Og så var det tilmed noget forfærdeligt smadderi med vand over det hele, fordi der ikke var noget til at samle vandet op eller noget til at hælde gammelt vand ud i. Derfor er det en utrolig god løsning, vi har fået lavet med Kuvatek.”

Aalborghus Gymnasium fik sine første drikkevandskølere fra Kuvatek i 2013.

Hvorfor valgte de Kuvatek dengang?

”Vi valgte Kuvatek, fordi vi synes, deres løsning var smart – og robust. Det handler om at få noget robust, når det skal bruges af ca. 1.000 mennesker hver dag. Der er pakninger, der bliver slidte, men det er normalt ved almindelig brug,”fortæller Aase Jensen.

Aalborghus Gymnasiums elever og ansatte får koldt og frisk vand i stride strømme.

”Kuvatek har altid været behjælpelige, hvis der har været et eller andet. Der har ikke været nogen problemer – positiv kommunikation hele vejen igennem,” slutter Aase Jensen.

Vand i tal
Antal drikkevandskølere i alt: 3
Antal brugere i alt: ca. 1.250
Første installation: 2013

Om Aalborghus Gymnasium
Aalborghus Gymnasium blev grundlagt i 1958 og er et af Region Nordjyllandsstørste gymnasier med ca. 1.100 elever fordelt på 43 klasser og ca. 150 lærere. Gymnasiet har en stx med forskellige studieretninger og hf.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.