Nyt, hvordan & FAQ

Nyheder

Nu kan du kun få berøringsfri betjening på alle Kuvateks drikkevandsløsninger!

Vi ved, at mange drikkevandskølere er eller har været lukket ned for at minimere risikoen for bakteriespredning. Det er selvfølgelig vigtigt,…

Kategorier: Nyheder

Læs mere

Gode råd i forbindelse med anskaffelse af drikkevandskøler

Hvad skal du være opmærksom på, før du investerer i en drikkevandskøler? “Drikkevand er kun attraktivt, hvis det er passende…

Kategorier: Nyheder

Læs mere

Overgangen fra metal til printede plastdele har været en stor succes

Det har været et godt år for Kuvatek. Udover en masse tilfredse kunder, har vi haft stor succes med vores…

Kategorier: Nyheder

Læs mere

Se alle indlæg

Vejledninger

Rensning af NEOPERL udløbstud

En simpel videovejledning til rensning af din udløbstud.Kuvatek bruger kun Neoperl, den absolut førende leverandør af udløbstude. CREDIT: Neoperl

Kategorier: Vejledning

Læs mere

Korrekt brug af Push-in fittings

Her findes en simpel og kort videoguide til en korrekt brug af Push-in fittings, således at koblingerne er sikre og…

Kategorier: Vejledning

Læs mere

Installationsvejledning til Kuvatek drikkevandskølere

Her findes en general vejledning til installation af en Kuvatek drikkevandskøler, således du nemt kan installere dit køleanlæg, haneophæng og…

Kategorier: Vejledning

Læs mere

Se alle indlæg

FAQ

Om Kuvatek

Kuvatek A/S er en dansk virksomhed med en stor forkærlighed for rent og koldt drikkevand. Derfor bruger vi alt vores tid på at udvikle og producere bæredygtige drikkevandskølere, der skal danne rammen for en god og sund arbejdsdag. Vores vision er at levere et sundt alternativ til sukkerholdige læskedrikke, så medarbejdere, patienter, skolebørn og mange andre har en sund og attraktiv mulighed til at dække det nødvendige væskebehov, der kræves til dagens udfordringer. Vi ved, hvor utiltalende og uhygiejnisk det kan være at forsøge at fylde sin drikkedunk på toilettet, og vandet vil bare ikke bevæge sig under en lunken stuetemperatur. Det vil vi gerne ændre, og derfor har vi produceret en vandkøler, der giver kold vand fra første dråbe. Vi holder til i Nordjylland, hvor produktionen finder sted. Det betyder, at alle vores produkter produceres I Danmark under danske forhold.

Få hele historien her

4 års omkostningsgaranti

Garantien omfatter alle reparationer inklusiv arbejdsløn og eventuelle reservedele. Er anlægget tilsluttet et separat haneophæng eller separate haner, er disse også omfattet af garantien.

Garantien er betinget af, at anlægget opsættes i henhold til fabrikantens vejledning og dækker alle skader på anlægget ved normal brug, men dækker ikke skader opstået på grund af misligholdelse, vold eller hærværk.

Eventuelle reparationer foretages på fabrikken i Sindal. Udskiftning af gummistempler foretages af kunden selv på installationsstedet. Gummistemplerne og lign. små komponenter sendes fra fabrikken og direkte til kunden. Bemærk at forsendelse er for ejerens egen regning, med sædvanlige priser og ekspeditionsgebyrer.

Ved alle garantireparationer er ejeren forpligtet til at frakoble anlægget og sende det til fabrikken. Det gøres ved at fastspænde anlægget på en palle, gerne en ¼ palle, og sende via Danske Fragtmænd. Fragtomkostningerne i forbindelse med fragt og forsendelsen til og fra fabrikken er for ejerens egen regning.

Det skal pointeres, at garantien ikke er en servicekontrakt. Den dækker derfor ikke almindelig vedligeholdelse som for eksempel udvendig rengøring, afkalkning af tappehane, justering af flow og tryk, udskiftning af gummistempler, aktivering- og de-aktivering af Waterblock (vandstopper) og lignende ting, som kan være nødvendig for en optimal drift af anlæggene. Dette fortages af kunden selv.

Omkostningsgarantien gælder fra leveringsdatoen og 4 år frem og vil fremgå af fakturaen.

Download som PDF

Min maskine virker ikke

Hvis du oplever problemer med køleanlægget, Ring til +45 21 67 48 24 og få vejledning til at løse problemet. Herudover kan du finde et fejlfindings-skema i installationmanualen (side 9).

Download manualen her