Nu kan du kun få berøringsfri betjening på alle Kuvateks drikkevandsløsninger!

Vi ved, at mange drikkevandskølere er eller har været lukket ned for at minimere risikoen for bakteriespredning. Det er selvfølgelig vigtigt, men vi synes stadig, at alle skal have lov til at få iskoldt vand fra jeres Kuvatek vanddispenser.

Derfor har vi udviklet og testet en løsning med berøringsfri betjening. Løsningen som ikke bare er på alle nye modeller, men som også kan bruges til opdatering af alle gamle modeller. Det gælder DF12 bordmodel, PAW2 dispenser, M2 samt Oksbøl. Vi opdaterer også de helt gamle Flexcool modeller.

Som vores andre komponenter er sensorerne i industrikvalitet og er ratet til over 1 mio. aktiveringer. Vigtigst er vores sensorer uden batteri.

Opgraderingskittene er simple gør-det-selv-kit, men med fyldestgørende vejledning, boreskabeloner og hjælpeværktøj.

Især vores store 3D printer giver os spændende og billige muligheder for at lave nye løsninger til din gamle Kuvatek og Flexcool køler.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 2167 4824 eller info@kuvatek.dk så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.