Nu kan du få berøringsfri betjening på langt de fleste af Kuvateks drikkevandsløsninger!

Vi ved, at mange drikkevandskølere i denne Coronatid er blevet lukket ned for at minimere risikoen for bakteriespredning. Det er selvfølgelig vigtigt, men vi synes stadig, at I alle skal have lov til at få iskoldt vand fra jeres Kuvatek drikkevandskøler.

Derfor har vi udviklet og testet en løsning med berøringsfribetjening, som ikke bare er på nye modeller, men som også kan bruges til opdatering af vores gamle modeller herunder DF12 bordmodel, PAW2 dispenser, Roslev, M2 samt Oksbøl.

Som vores andre komponenter er sensorerne i industrikvalitet og er ratet til over 1 mio. aktiveringer. Vigtigst er vores sensorer uden batteri.

Opgraderingskittene er som gør-det-selv, men med fyldestgørende vejledning, boreskabeloner og hjælpeværktøj. Vi har løsningsmuligheder fra en enkelt sensor til 889 kr. til en hel ny PAW2 dispenser med sensorer til 6.962 kr. 

Især vores store 3D printer giver os spændende og billige muligheder for at lave nye løsninger til din gamle Kuvatekkøler.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 4283 4824 eller info@kuvatek.dk så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.