Har dit barn også adgang til drikkevand i løbet af skoledagen?

Børn lærer og trives bedst, når de har mulighed for at drikke køligt vand i løbet af dagen

Med drikkevandskølere tilsluttet skolens vandforsyning, slipper du for bakteriefyldte plastflasker i dit køleskab og du sikrer dig, at dit barn har mulighed for at drikke køligt vand gennem en krævende skoledag. 

CO2-neutral og bæredygtig

Hos Kuvatek går vi helhjertet ind for bæredygtighed. Fra starten af sørger vi for, at det bliver produceret på den rigtige måde. Med de bedste komponenter og genanvendelige materialer. Selv i designet er der taget højde for, at der ikke er overflødigheder.

På Kuvateks vandkølere er der ikke ekstra unødvendige blå dioder, klistermærker eller andet, der ikke direkte bidrager til slutmålet med en god drikkevandskøler: at levere lækkert, iskoldt, drikkeklart vand. 

I selve brugen af vores vandkølere har vi udviklet et system, der stort set kun bruger energi under brug, og som har benyttet sig af naturlige kølemidler siden 1999.

Derudover kræver Kuvateks drikkevandskølere nærmest ingen service, da de ikke har hverken tanke eller filtre, der skal skiftes.

Skræddersyet design

Hos Kuvatek er vi altid i dialog med vores kunder om vandkølerens ønskede udtryk. Vores drikkevandsløsning er modulært, og kan tilpasses til ethvert udtryk.

Idet aftapningenstedet ikke er direkte sammensat med kølerdelen, har vi mulighed for – og har god erfaring med – at tilpasse og inkorporere tappehanen lige præcis der, og i enhver tænkelig form, man som arkitekt og bygherre kunne ønske det. Skal tappestedet være skjult i væggen, skal det formes som et træ eller noget helt tredje? 

Kuvatek kan både assistere med CAD eller deciderede prototyper, for at arbejde hen til det ultimative udtryk. Kuvatek benytter sig af miljøvenlig 3D-print teknologi, der muliggør fremstilling af specialkomponenter og reservedele.

Kuvateks drikkevandkølere:

  • Leverer iskoldt vand døgnet rundt i typisk 10-15 år
  • Har fire års omkostningsgaranti
  • Har brugt naturlige kølemidler siden 1999
  • Har uanede tilpasningsmuligheder – vores tappested og køleenhed er adskilte
  • Bruger op til 90% mindre strøm end tilsvarende drikkevandskølere
  • Kan benytte miljøvenlige 3D-printede plastkomponenter

Har du lyst til at læse om Sundhedsstyrelsens anbefalinger angående adgang til rent drikkevand og drikkevandskølere, kan du downloade deres anbefaling her: “Let adgang til frisk og kold drikkevand

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.