Fælles projekt med Kuvatek gav Roslev Skole en drikkevandsløsning

I stedet for at undersøge hele markedet for, hvad der findes af drikkevandskølere, hvorfor så ikke sige: Hvad er det egentlig, jeg gerne vil have? Lad os lige spørge Kuvatek!” Sådan har Roslev Skole – med 320 elever og 30 lærere – fået den helt rigtige løsning, fortæller John Green fra Kuvatek og fremhæver det tætte samarbejde med skolens pedel, Palle Nielsen. Det nye projekt er en videreudvikling af Kuvateks væghængte løsning, Roslev-EL-2, med to elektriske haner, som Roslev Skole havde i forvejen.

SLUT MED TEKNISKE PROBLEMER OG DYRE SERVICEKONTRAKTER

På skolen var der tekniske problemer med en ældre vandkøler med svanehals, som tit gik i stykker – og så var ledelsen træt af dyre servicekontrakter. Derfor fik Palle Nielsen til opgave at finde en drikkevandsløsning uden servicekontrakt og samtidig én, der kunne holde til at blive brugt. Af hensyn til rengøringen omkring køleren var det også et ønske, at det ikke skulle være en gulvmodel. John Green fra Kuvatek blev inviteret på besøg for at komme med input til en løsning:

”Lærerværelset ønskede også koldt drikkevand, så vi foreslog et ekstra udtag på den Kuvatek-køler, skolen allerede havde fået – og designede en løsning, som Palle Nielsen fandt plads til inde i køkkenet ved lærerværelset. Der var ikke meget plads, men det blev løst med designet. Alt er 3D-printet og kombineret med en lille IKEA-stålvask i et lille bord, som Palle har lavet til en kaffemaskine. Et godt sæt uden investering i en ny køler”.

EKSTRA UDTAG GENNEM VÆG

Roslev Skole havde også brug for en drikkevandskøler mere til eleverne. En DF12 køler placeret i et rengøringsrum – med udtag gennem væggen og ud på gangen. Samme Roslev 2- hane dispenser og igen en lille stålvask med en gør-det-selv tømret kasse omkring. I en kvalitet, der holder til at blive brugt. ”De kære børn har det med at sætte mulen direkte på dispenseren, hvis de ikke lige har en drikkedunk”, siger Palle Nielsen. ”Det er uhygiejnisk, så det var vigtigt med en vask under – og så passede det med en placering ved rengøringsrummet. Det har været en af mine opgaver at finde en løsning uden servicekontrakt, og med Kuvatek er der 4 års garanti og ingen vedligeholdelse. Det kører bare!”

GLADE FOR DEN FÆRDIGE LØSNING

”Roslev Skole har sparet penge plus, at det harmonerer. De har fået det, de ville have, med en god økonomi, fordi de selv kunne lave det meste udenom”, siger John Green fra Kuvatek. ”Projektet har været en gensidig fornøjelse, tilrettet efter brugerønsker. Konklusionen er, at begge parter er glade for den færdige løsning”.

Tilbage

Du er altid velkommen
Vi er altid parat til at hjælpe dig!

Vi har mange års erfaring i at give vejledning og rådgivning til vores kunder. Derfor kommer vi gerne forbi hos dig og giver gode råd om, hvilke løsninger og muligheder der passer dig.